Gå til innhold

NCF eCup 24/25


Anbefalte innlegg

Kaiost skrev (På 12.10.2024 den 9.31):

Artig å være med på- og så dukker det stadig opp supertalenter man aldri har hørt om eller som har resultater fra utendørs sykling…

Heldigvis så har noen av de også vist bra sykling ute i etterkant. 😀

  • Like 1

Ole Christian Fagerli

Scott ambassadør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kaiost skrev (3 timer siden):

Noen ja, men A+ ryttere som kjører Sa Calobra på 45 min… eller damerytter som kjørte like fort som Vidar Mehl på tempo… 

Men det er bare en lek og kjempefin trening.

He he. Ja det er noen som ikke stemmer ja. Noen av de har byttet de dyrere rulle. Plutselig mistet man masse watt over natten med nøyaktig rulle. 😅

Ole Christian Fagerli

Scott ambassadør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Panda skrev (1 time siden):

Bare å stille i de løpene som krever dual recording, da er problemet løst (nesten).
Men da må du være i A+ da.

Et par dager til i varmedress og tpu slanger så er den i boks 😄

Jeg gjør alt for å ikke rykke opp fra B. Har et vindu på computer som viser w/kg på runden/rittet jeg kjører slik ar tallene ikke blir for høye. 
Dagens tall på Garmin etter to intervalldrag opp Coll de Sa Creuta sa at Vo2 Max var 60. Altså gått fra ca 54 til 60 på 4 uker. Tenker varmedressen får 3 poeng, holde seg frisk og trene 2 poeng og Tpu som sitter på sykkelen jeg har med 1 poeng)). 
 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kaiost skrev (48 minutter siden):

Jeg gjør alt for å ikke rykke opp fra B. Har et vindu på computer som viser w/kg på runden/rittet jeg kjører slik ar tallene ikke blir for høye. 

Helt standard sandbagging altså? 😉 
Får se om ZRS klarer å plassere deg i riktig kategori 😛

Kaiost skrev (48 minutter siden):

Dagens tall på Garmin etter to intervalldrag opp Coll de Sa Creuta sa at Vo2 Max var 60.

Ser vi har omtrent samme pers på det segmentet. Jeg var innom der for ei uke siden.

 

  • Like 3
  • Haha 1

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jamez skrev (1 time siden):

Spennende om det blir ZRS eller CE da... 

Håper det ikke blir masse joker nord regler som det har vært litt av før. Det er spurt på km 3 hvis Knut har på seg rød bibshorts, har han blå shorts blir det spurt på km 6. NEI vent det var kanskje motsatt, eller var det når Monica hadde på seg grønn. 😛

Når man må lese seg opp på regler for å få poeng da ramler jeg av.

  • Haha 5

Ole Christian Fagerli

Scott ambassadør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor skulle Indievelo sine kategorier være noe bedre enn Zwift sine?  

Når folk flest sykler mest på Zwift er det her det er best sjans for at folk faktisk har sykla hardt nok til at de havner i riktig kategori også. Tror ZRS kan bli bra, selv om man nok vil se tilfeller av underkategoriserte folk som vinner et par ritt før de får krabba opp i rikitg score. Og det er noe rensking nødvendig for å unngå at det er for lett å redusere ratinga si med å sykle et par ritt som z2-ride. 

 

Olechr skrev (1 time siden):

Selv kunne jeg tenkt meg en serie med nordmenn hvor det er fellesstart. Så blir det delt opp i resultater på nivå eller alder i etterkant. Da får alle noen å sykle mot.

Ja, enig. Da blir det flere taktiske vurderinger på hvorvidt man skal slenge seg på ei gruppe på flatene som man vet man blir å miste på første kneik, eller om det koster for mye osv... 

Men, mestringsfølelsen for de nedover på lista blir kanskje mindre... Ikke like gøy å kjempe om å komme som nr85 som å vinne i D...? Kan fort miste litt bredde-deltagelse?  ...er vel sånn det er på ritt ute 🙂

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

CP/W’ modell for performance høres fint ut det, og er vel det zwift (mislykket) har prøvd å tappe litt innpå med topunkts zMAP + zFTP , og igjen på nytt (mislykket?) i ZRS seed score basert 30sek + 10min watt. Så lenge ZRS går opp om noen vinner mye skal det jo levle seg ut i teorien da... 

 

Ser forøvrig ikke at dual recording er noe garanti for å unngå juks heller. Folk som vil jukse kan jukse. Har folk fått tak i en glad rulle er det jo hur lätt som helst å supplere med et par pedaler med innjustert kranklengde som gir matchende avlesninger, f.eks. 

Man får bare ta det for det det er. Trening, lek og morro. Så lenge folks målere er konsistente over tid bryr det meg katta at enkelte ryttere stiller i en helt annen liga inne enn ute. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil ikke gjøre dette til en diskusjon om Indievelo vs. Zwift, men folk som har ei "glad" rulle som ikke matcher duals blir kasta ut etter rittet har starta. Hos Zwift er det bare business as usual. Nå kan vel også Indievelo lese av om noen har vært inne og stilt på parametre slik at ting kan matche. De blir også håndtert ila. rittet. Men ja, hvis en skal holde på med Zwift må en nesten forvente at det er ville vesten og bli enten likegyldig eller gal av det

Lenke til kommentar
Del på andre sider

perolavmk skrev (27 minutter siden):

Vil ikke gjøre dette til en diskusjon om Indievelo vs. Zwift

Tror ikke det er så enkelt. Wattmålere er finicky greier. Og øke til 2 wattmålere gir bare to usikre målinger, uten at man vet noe om hvilken , if any, av de to som er riktige. 

Uansett, Ikke det at Zwift er noe grafikkmessig vidunder, men Indievelo ser så ille ut at jeg hadde uansett ikke gidda. (Får flashbacks til Sega Rally, OutRun og lignende bilspill fra forrige århundre) 

 

Vi får bare se hva NCF går for. Uansett bra de gidder sette opp ritt. Og så får man bare ta det som et fint tilskudd til å ha en mer gøyal treningssesong inne i vinterhalvåret. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

perolavmk skrev (17 timer siden):

samsvarer

Hadde blitt meget fornøyd for å bli kicka ut av et race fordi Wahoo Kickrn min ikke var varma opp etter kunstens regler før løpet. Den er notorisk på å vise litt feil første 10-15min. 

Dette er nok ikke så lett uten å involvere en tredjeparts testing av utstyr eller utøver... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...