Gå til innhold

Mallorca 312- 2025


Anbefalte innlegg

Først gratulerer dere som klarte å melde dere på i dag. For makan til steinalderpåmeldingssystem (langt navn, klar over det men eneste betegnelsen jeg klarte å mane frem) de har lagt opp til. Greit nok at rittet er populært og det er mange som vil delta (8500 plasser, vet ikke hvor mange plasser som ble lagt ut i dag og hvor mange som selges som pakker gjennom andre ordninger). Men tok meg 3 timer fra påmelding startet til jeg havnet på en venteliste. Jeg var på jobb også så kunne jo ikke gå i rundt å passe på hele tiden men satt ved pc første timen da jeg også hadde litt journalføring jeg skulle gjøre likevel, men kan jo ikke være slik at en må ta seg fri på jobb for å melde seg på ritt ? Trodde jeg var safe når jeg blokkerte lunsjen for dette he he. Av de to andre jeg kjenner var det en som klarte å melde seg på og som også havnet på ventelisten (begge her på forumet). Jeg var forresten med i 2019 og husker påmeldingen som en walk in the park da. Kan hende jeg husker dårlig da. 

Men nok frustasjon. Noen spm.

- Hvem fikk meldt seg på ?

-Hvem av dere selger startnr til meg....nei da, men lurer på om noen har erfaring fra tidligere år med å kjøpe startnr av andre som ikke får deltatt likevel, og evt hvor ser en etter startnr som selges ? (antar det ikke er mange på finn, men kan dere huske å sett det før ?). Okke som antar jeg at dette er noe en ikke vet før mars/april for alle som er påmeldt nå har vel intensjon om å delta.

- Og noen som har erfaring med å stå på venteliste og få plass ?

Jeg er jo der nede likevel da og rittdagen er siste sykkeldag, men en fordel med å ikke delta på rittet er jo at jeg kan sykle så mye jeg vil i forkant uten å ta hensyn til å ha overskudd nok til rittet. Men vil jo helst sykle rittet og heller gå på en smell he he.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 4
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Populære dager

Mest aktive i denne tråden

Jeg har vært med tidligere og har ikke opplevd problemer med å melde seg på. Det er et flott arrangement og absolutt verdt å få med seg.

Det har vel ikke vært lov å overdra startnummer tidligere mener jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en av de heldige som fikk plass 😇 

det kan se ut som alt kjøp og salg av startnummer skal gå via arrangør , blir umulig å starte i en annens navn også når startnummer kun leveres ut personlig og det var krav om passnummer i påmeldingen. Får håpe de har et fungerende system på ventelisten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenker selvsagt evt å kjøpe startnr og omregistrere på meg selv gjennom arrangør hvis mulig/lov. Må innrømme jeg trodde jeg skulle klare å skaffe meg startnr lett når jeg satt og ventet litt før kl 11. Og derfor heller ikke har satt meg inn i regler mht påmelding og evt kjøpe av andre. Men der tok jeg feil gitt. Som sagt, husker ikke dette som problematisk når jeg meldte meg på i 19, og mener jeg da først meldte på meg selv og så samboer uten at det var noe stress. Har meldt meg på såpass mange ritt innelands og utenlands at dette er det desidert værste opplegget jeg har vært borti. Til og med birken de årene de ble fulltegnet på 90 sekunder eller hva det var hadde jo bedre system da en 312 har i 2025. Men har heldigvis syklet rittet tidligere da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Syklet det i 2023. Kjøpte startnummer og overnatting gjennom Arrivo, er vel en av sponsorene. Det ble totalt sett billigere enn det jeg ville klart å skaffe av overnatting selv. Prioritert start var en kjempebonus. Fellesstart for 8000 ryttere er noe kaotisk. Å få starte i egen gruppe på ca 1000 ryttere før resten (etter VIP da) var skikkelig deilig. Ser at det har blitt en del dyrere på to år, men det har jo alt annet også 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


×
×
  • Opprett ny...