Gå til innhold

Hvor kjøper man Bianchi?


Anbefalte innlegg

Hei,
For å gjøre en lang historie så kort som mulig, så har jeg i 11 år vært svært syk. Solgte min Bianchi landeveisykkel tilbake i 2015 og det gjør fremdeles vondt å tenke på. Var veldig glad i den sykkelen.
De siste fire månedene har jeg hatt god fremgang og nå drømmer jeg om å begynne å sykle igjen. Jeg er jo 30-40 kg tyngre enn jeg var for 11 år siden, så tenkte å begynne med en hybrid sykkel for å komme meg i gang igjen.

Jeg har sett på en Bianchi C-Sport Alivio som noe som ville være perfekt å begynne med. Men hvor i all verden kjøper man Bianchi nå? De svært få nettbutikkene her i landet har bare landeveisykler. Ble jo enda mere bekymret da jeg oppdaget at Cycleurope sin nettside hadde utdatert sertifikat.
 

Er Bianchi dødt i Norge?

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja Bikeshop og Hank Sport (tror jeg) var de to nettbutikkene som hadde Bianchi på lager tror jeg. Det var flere som kom opp når jeg søkte, men når jeg sjekket de butikkene så var det null i beholdning eller de hadde ikke engang Bianchi lengre hvis jeg filtrerte etter merke.

Så begynte å lure på om det ikke lengre er noen importør for dem?
Men jeg tenkte jeg skulle dra innom den butikken her jeg bor (Bodø) som tidligere hadde Bianchi og høre om de kan bestille. Hvis ikke så høre med Bikeshop om de kan bestille. Eller i værste fall bestille fra Nederland eller England, men da må jeg jo nesten begynne å vurdere et annet merke som faktisk selges her til lands 😉

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare en tanke: Så vidt jeg forstår så er C Sport relativt tung.

Hadde det vært en idé om du prøvesyklet en slik eller tilsvarende, og så prøvesyklet du en landeveissykkel med snill stem i tillegg? Shimano leverer f.eks. karbonhjul uten vektbegrensning (i hvert fall før).  Og så kunne du snudd stem, så den peker oppover, evt kjøpe ny stem.

Poenget mitt er om du er tung og ikke godt trent så blir det fort mer gøy om du ikke i tillegg har tung sykkel, men heller en som er lett og ruller sykt bra, som f.eks. Shimano Dura Ace 35 karbonhjul. Halvdårlige hjul er mer slem med tyngre folk. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vekta var faktisk ikke i tankene mine - kunne heller ikke finne noe oppgitt vekt. Men det betyr egentlig ikke så mye for meg.
Jeg tror jeg skjønner hva du tenker, men dette er ikke tenkt som noe landevei-erstatning. Det er tenkt som en hverdagssykkel. Hvis jeg blir frisk nok til å komme meg i jobb igjen så blir det for å sykle til jobb. Jeg kommer til å montere bærer og saltasker på den slik at jeg kan bruke den til å dra å handle med osv...

Men skulle det gå bra å bruke sykkel igjen og fremgangen fortsetter, så blir det nok en dedikert landeveisykkel om et par år.

Jeg skjønner at det kan virke sært at sykkelmerke skulle bety mye, men jeg er sikker på at hvis noen Bianchi-eiere leser dette så nikker de nok annerkjennende ha ha ha.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var ute etter en bianchi gravel for en tid tilbake. En kamerat av meg kjente noen på fabrikken, sendte derfor en mail og spurte om tilgang til bianchi i Norge. Fikk da til svar at det måtte tas gjennom bikeshop. 

  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk svar fra Bikeshop idag. De skulle forsøke å skaffe den. Skal kontakte meg igjen når de vet noe mere. Så det høres lovende ut iallefall.
Kom til å tenke på at jeg spesifiserte ikke farge, men jeg vil jo tro de skjønner at jeg ønsker den i celeste eller hva grønnfargen heter.
Et skikkelig dilemma vil det jo bli om de skriver at de kan skaffe den sykkelen og i rett størrelse - men bare i svart 😞ugh

  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...