Gå til innhold

Hvilken ~100 mm toppturski stemmer du på?


Hvilken ~100 mm toppturski stemmer du på?   

12 stemmer

  1. 1. Hvilken ~100 mm toppturski stemmer du på?

    • Atomic Backland 102. Ser ut til å bli vurdert som en veldig "kjøresterk" ski selv om den er bra lett. Fjorårets Backland 100 vurderes også her pga pris. https://www.atomic.com/en-no/shop-emea/product/backland-102-aa6644.html#color=37795.
      3
    • Armada Locator 104. Mer eller mindre lettkjørt enn Backland mon tro? Føler at jeg finner omtaler som sier alt fra veldig "seriøs" til veldig "leken". https://www.armadaskis.com/en-us/shop/product/locator-104-ra0000462.html#color=26745.
      0
    • K2 Wayback 98. Trygt og ikke minst det mest økonomiske valget? Kjedelig? https://www.vpg.no/K2-Wayback-98/384273/
      0
    • Dynastar M-tour 99. Får skryt av turkompis og fikke vel hederlig omtale i FF. Er den lettkjørt? https://www.dynastar.com/product/mtour-99-fteam
      6
    • Salomon MTN 96 Carbon. En lite omtalt outsider? Får lite oppmerksomhet, men relativt sett hyggelig priset. Hva skiller den fra søsknene Backland og Locator (alle samme konsern) https://www.vpg.no/Salomon-MTN-96-Carbon/359297/
      3


Anbefalte innlegg

Vet nå av folk med teknikk og kjøreferdigheter langt over snittet som har klart å få utløsning (fnis), problemstillingen er der, men om den er så stor at du slenger fra deg ski her og der i tide og utide er nok tvilsomt.

Men som tung og med mer middels teknikk har jeg hvertfall sikta meg inn på den elastiske delen av Tech-segmentet med litt rause DIN-verdier for neste binding, selv om jeg må dra på noen ekstra gram. Kommer uansett til å bli en stor oppgradering ift Beast 14-bindingene jeg drasser med meg i dag.

Sykkel.org for entusiaster på alle slags underlag og med alle slags styreformer. Vær noenlunde grei: https://www.sykkel.org/guidelines/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

gunnarson skrev (3 timer siden):

Ikke for å være ufin, men Backland 109, Alpinist 12 og TLT 8 hørtes ut som en lite inspirerende kombo på hardt føre i alpinbakke. Tipper du ville fått deg en utrolig morsom opplevelse med noe smalere utstyr laget for bakkekjøring! 

Selvsagt, jeg tok en dag på dette for å bli vant/bedre på topptur riggen. Jeg bruker ellers aldri sånt utstyr der det er heis, da er det QST 106, Mach1 og alpinbindinger som gjelder. Jeg synes for øvrig hardt føre er ganske kjedelig uansett ski/sko/binding. Jeg tror ikke at jeg har teknikken og fartsgleden til å fryde meg over is.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...