Gå til innhold

Proffsesongen 2024


Valentino

Anbefalte innlegg

Ja dette var sterkt av Jonas A, rett og slett moro å se hvordan han sykler ritt. Uredd og drittsterkt. Kjipt med alle de som gikk med i kræsjen, kragebein på både WvA og Stuyven. Det var den klassikersesongen for de, for førstnevnte var vel dette satstingområde 1. Har dårlig tid til Giro som vel var satsing 2, men skal vel kanskje være klar for den.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nesten litt synd at prestasjonen til Jonas skal komme i skyggen av den horrible krasjen. Stuyven var jo i superform og en viktig brikke i Lidl Treks korstog mot van der Poel på søndag. Pedersen var vel også nedpå? Også Wout da. Nei, hva skal man si? Den klynkingen hørtes nesten like mye ut som resignasjon enn smerte. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den enes død, den annens brød. 
Sterkt av Jonas uansett. Klart han hadde aldri blitt nr. 2 uten velten. 
 

At flere store navner er ute eller redusert/halvskada nå åpner muligheter for de andre lag til helgen og fremover. Særlig Uno X  

Nå må de gripe sjansen  

 

Endret av Panda
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brekt kragebein, syv brekte ribbein, brekt brystbein, pluss kraftig forslått og oppskrubbet - på VWA (hakket mer skavanker en de første rapporter sa). Så det der "svei nok" temmelig godt.

Endret av supperådet
  • Sad 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 minutes ago, hrukin said:

Såpass ja, får håpe han ikke lider av allergi/høysnue med 7 brekte ribbein

Jeg gjorde det med 3 brekte ribbein, og det var ikke hyggelig. Heldigvis forholdsvis kort rehabiliteringstid på disse beina.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bringer frem minner så her kommer en digresjon. . Jeg sykla liahornet med to brista ribbein etter et ublidt møte med en gammel stein etter en strøken otb ned liavarden et par timer tidligere.

vanvittig moro, men det var så vondt at jeg ikke greide smile… 😛
 

Moral: vi som sykler, vi sykler til vi er ferdige! 😀

Endret av Ivar Elverum

Om itj ainna så på trass

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 norske ryttere til start.

Hva med å sende Kristoff i tidlig brudd og holde igjen Abrahamsen til det virkelig smeller i dag? Vi trenger en UX rytter innenfor topp 10.

Endret av OleF
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen interessante scener ble det, men i det store og hele ble det ikke noe fyrverkeri av et ritt, desssverre. Hadde Mads P. vært mindre hissig på grøten så kanskje det hadde blitt mer spennende, men jeg tviler egentlig. MvdP er bare for sterk.

Med norske øyne var det medium minus. Plogen markerte seg litt underveis, men ellers på det jevne. Vi får håpe de kan markere seg sterkere neste helg. En løypeprofil uten bakker passer UX-gutta bedre antagelig. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alpecin syklet dette rittet utrolig bra og med MVDP i den formen blir det tøft for alle andre. Mads P virker jo veldig sterk, men syklet med en merkelig taktikk

Ole Christian Fagerli

Scott ambassadør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ble veldig imponert av Alpecin i dag. Måten de lot Mads P. dingle der framme mil etter mil var mesterlig. Koppenberg så perfekt ut for landeveissko og -klosser. Produksjonen burde brukt helikopterbildene på spurten om annenplassen. Den var temmelig gråøyd. Matthews kan spurte rett fram når han kan se klart mener jeg å huske.

Bianchi-Campagnolo | Age and treachery will overcome youth and skill

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Maktdemonstrasjon av Alpecin og MVDP i dag som resulterer i et relativt forutsigbart ritt så sett fra et seers perspektiv. Spent på Mads P neste helg, virker supersolid. Kudos for forsøket! 
De store hos UNOX skuffer mens de unge og fremmadstormende må få godkjent isj. Bør ryddes i de eldre rekkene neste år slik ar man kan sikre seg unge talenter, tror det fort kan gi mer UCI-poeng. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Henger meg på hyllesten av Alpecin i dag, spesielt med tanke på at det ble stilt spørsmålstegn ved laget. Skjønner også at Mads P ville prøve å være på forskudd, men burde han ikke skjønt tegninga etter en stund? Angående Uno-X viser vel resultatet at monumenter er hakket opp i vanskelighetsgrad og når de ikke har marginene med seg blir det vanskelig. Abrahamsen var jo hindret et par ganger og Kristoff var tydeligvis i bakken når finalen var i startfasen. Frem til da satt de to fint med.

Morsomt at SD Works-Protime fikk smake på litt motstand også. Men er fortsatt litt forundret over at Longo-Borghini kjører inn sin egen lagkamerat med en konkurrent på hjul, men de var vel redd for at det ville samle seg hvis det ikke ble gjort slik?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 3/1/2024 at 12:12 PM, eriksvatn said:

Såvidt jeg har forstått så er forskjellen at i Discovery-abonnementet er det ikke inkludert mulighet for å se on-demand, du må se det på den gammeldagse "live"/lineært. Med eurosport så kan du se det når som helst (men du får ikke tilgang til noen discovery-kanaler).

Altså, beklager, men jeg må bare få dementere dette. Markedsføringsmateriellet til discovery er upresist, som flere nevner er det fullt mulig å se "opptak"/on demand på discovery+.

Prøvde meg en måned med eurosport-abonnement (via eurosport.no og konsumert via eurosport-appen på samsungtv'en. Der var det ikke mulig å skifte kommentatorspråk og generelt en slitsom app.

Byttet nå over til discovery+ abo og kan nå bytte kommentatorspor, det blir lagt på kapitler i sendingene slik at det er enkelt å hoppe til de avgjørende øyeblikkene og samsungtv-appen er mye bedre. Kan i tillegg se på noe sånne lineærtv-kanaler hvis det er av interesse...

Så om noen abonnerer på eurosport så er dette en påminnelse om å si opp og i stedet hoppe over på discovery+ 😉

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gcn var bra og billig, men D+ sender alle ritt og spilleren fungerer bra. Litt rotete oppsett når man skal se om demand, men helt ok. 

Den eneste nedgraderingen (i mine øyne) er prisen, men det betaler jeg lett for å se nesten alle ritt. Gcn var etter min mening alt for billig. De kunne lett doblet prisen uten å miste mange kunder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...