Gå til innhold

GCN+ legges ned 19 des


Knutspeed

Anbefalte innlegg

Oddefa skrev (På 15.11.2023 den 21.00):

Ja har tenkt det samme. Er jo mest i rullesesongen jeg bruker appen. Heldigvis så sender de mange av rittene fra tidlig vår på ES live/direkte, men også får sett i ukesarkiv (og da feks se det på rulle kveldstid). Men appen er flott. I dag feks fant jeg frem til andre etappen fra Volta Catalunya i mars 23 for å mimre litt veier jeg syklet i området for ca 1 mnd siden (inkl Vallter klatringen) og slike ting gjør rulleøkter til kos, selv om en egentlig trener litt for hardt til at det er kos. Men herregud hvor lettere det er å sette seg på rulla når du gleder deg å se noe en hvis en bare slår på tv for å se noe random. 

Her er det håp for oss som koser oss med opptak: https://tiz-cycling.io/main/ I går kveld så jeg reprisen fra VM. Nesten like spennende som live😀.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Knutspeed skrev (På 16.11.2023 den 10.43):

Min hypotese er at det er veldig mange som digger DH/XCO som ikke bryr seg en millimeter om landevei.

Eller som meg, digger DH/XCO/CX, men bryr meg svært lite om landevei.

Da har vi heldigvis alle CX Superprestige rittene gratis på Youtube, med flinke kommentatorer. Alle CX world cup rittene går jo på TV2 (en av de gratis sportskanalene, de er i hvert fall inkludert i pakken hos meg), med Mads Kaggestad som kommentator. Minuset med CX-rittene på TV2 er at de kjører så lange reklamebolker at det nesten har gått en hel runde når vi er tilbake på sendingen igjen.

Som alle sikkert har lagt merke til så var jo DH og XCO litt sånn sporadisk på lineær TV. De har ofte vist XCC live men ikke XCO. De har vist DH kvinner, men ikke herrene, osv. Jeg la derimot merke til at både XCO og flere av DH-rittene ble vist i opptak senere, så det var bare å programmere boksen, og jeg fikk sofa eller rullekos allikevel (og prøve å holde seg unna sosiale medier hvis jeg ønsker noen spenning).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...