Gå til innhold

Hellige-Hjul

Medlem
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Hellige-Hjul vant dagen sist 8. oktober

Hellige-Hjul hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Hellige-Hjul sine prestasjoner

Aspirant

Aspirant (3/14)

  • Dedikert
  • En Måned Gjennomført
  • Første Uke Gjennomført
  • Bidragsyter
  • Konstruktiv

Nylige merker

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ikke målt puls siden jeg testa en pulsmåler ca 20 år siden. Men årlige kontroller hos bedriftslegen tilsier at alt er i sin skjønneste orden. (Ingen bombe da trim/tur/mosjon.. med tidvis innslag av treningsmodus...har vært min store kjærlighet i 20 år. (Ikke rask, men ganske seig)
  2. Har en billett, 1 . rad. Selges fir 450,-. Sendes på e-post/melding ved Vippsbetaling.
  3. Det er ikke bare bare å finne sykkelsko som sitter godt på foten, så bruker de så lenge de holder. (ikke landeveis relatert, men måte ha nye sko til grus'ern... og siden det er lite utvalg/størrelser i butikker, kjøpte jeg inn 12-14 par til PUP-på Skøyen, og fant ett som passa... orker ikke tilsvarende runde med landeveisko... i tillegg til det nevnte med cleats. Jeg sykler uansett så fort at purken ikke kommer til å ta meg🙃
  4. ........ser ut mot drøye 4 mnds forbruk av peauntsmør😍😋
  5. Det er vel høyst subjektivt, men for min del, er det her jeg bor, i skogkanten noen busstopp nord-øst for Sinsenkrysset. 100 m. fra Marka, perfekt året rundt. Kjapt ut å de deilige landeveiene/grusveiene på Romerike. Kjapt med buss opp mot Romeriksåsene Lett og enkel adkomst til Nordmarka for både sykkel og si. Kjapt ut mot Romerike for fotturer og padling Man kommer seg også greit til både Østmarka og videre Follo og videre. Man kommer kjapt vestover også. 15 min busstur og man kan padle på fjorden. Bodd her i 12 år.... og blir her til jeg bæres ut i en hvit sekk
  6. Jeg er ikke på Strava, og har vel ikke tider som Strava-snyltere ønsker seg vil jeg tippe (jogger heller ikke), men jeg kan gjerne være GPX-jockey for folk som vil sitte hjemme, men ha ha "bevis" for at de har vært på tur. Et lite utsnitt av årets turer. (får ikke skikkelig kart når jeg zoomer ut i BaseCamp) Rødt = ski, Lilla = truger, Grønn/Gul = Packrafter, Blått = fottur, Grå = Grus, Mørkeblå = Landevei, (og synes vel ikke her, Brun = stavgang)
  7. Synapsen har vært min asfaltvenn siden 2018. Ikke så opptatt/interesse av komponenter, så lenge ting funker for meg. Bytta drivverket og krank/krankarm i sommer, fra FSA til Shimano, da det tydeligvis ikke var barebare å skaffe nytt tilsvarende FSA. Måtte også bytte bakhjulet for ikke lenge siden, da det var blitt sprekkdannelser ved nede ved eikefeste et par steder. Ei heller opptatt av stil, derfor rammeveske og SPD (veldig greit når man skal oppp og ned fra kjellerbode, og inn for energipåfyll på laaaaangturer) Hadde større sadeltaske før, med plass til nøkler, mobil og ekstrabatteri til Garmin Oregon (ja jeg er sær 😝).. men mer hensiktsmessig å ha det på ramma. Holder med pumpe, jakke og eventuelt litt snacks på ryggen Vi har vært MYE rundtom. Men jeg blir mer og mer betatt av Romerike, det er det som er kjappest ut av bykjernen og ut blandt åker og eng. Men er mye i Follo/Østfold og Drammen/Lier og nedre Hadeland, mye igjen å utforske. Kombinert med grussykling, fotturer, padling m.m har vi fått oss 2856 km fordelt på 35 turer i år (Lengste var 207 km.) og tenker at det kanskje er greit (?) Jeg vet at sykkel er ikke vasket når bilde ble tatt.
  8. Dette er min grusvenn. Vi har hatt følge siden 2019. Cannondale Topstone Ikke så opptatt/interesse av komponenter, så lenge ting funker for meg. Bytta drivverket og krank/krankarm i sommer, fra FSA til Shimano, da det tydeligvis ikke var barebare å skaffe nytt tilsvarende FSA. Måtte også bytte bakhjulet for ikke lenge siden, da det var blitt sprekkdannelser ved nede ved eikefeste et par steder. Vi liker oss veldig godt i Nordmarka/Krokskogen, er ikke fremmed for markene rundt Drammen, kombinert med Lierdalen. Østmarka, og på blandeveisturer på Romerike, og ellers litt her og der. Vi tar også en del kombi-turer kombinert med avstikkere til fots for å jakte Kjentmannsposter (jeg har 16 årganger som jeg har sakte men sikkert jobber meg gjennom de siste 10 år), eller topper. Siden det blir en del landevei, padling, fotturer og andre aktiviteter, så ble det "bare" 25 (1514 km) turer på oss denne sesongen, og tenker den kan få hvile til våren nå. (eller kanskje jeg tar en helgetur.. vi får se)
  9. Tar sesongavsluttnings-vask. (Må ha fokus på fotturer nå tenker jeg). Har jo kjørt på RnR i en del år, og en tynn olje litt før det. Nesten glemt hvor satans dørti kjede blir med olje... som de tok på servicen.
  10. Skulle gjerne hatt en "kroppsfarget" drakt, kombinert med ankelsokker...
  11. Hva er straffeutmålingen/bøtesats for å bruke disse på landeveien? Har ørten mil og vell så det siden 2015, og ingen har oppdaget det. 😉. (Av og til litt nummen på undersiden av foten på 15-20-milsturer). Tar gjerne en bot for å slippe sko uten "greier" rundt cleats🙃
  12. De hørte ikke noe lyd. De smurte kjede og trinsehjul. Litt rart ettersom kjede var nylig smurt, kun 5.5 mil tur etter på. Jeg smører regelmessig trinsehjul. Hatt sykkel siden 2019, og lyden kom umiddelbart etter at jeg satte på det nye hjulet. Ei heller hørt tilsvarende ulyd på mine 20 år som mosjonist. Sykler pleies godt, sykler aldri i regn (med mindre det kommer en uventa skur). Aldri om vinteren. Bruker RnR-gold jevnlig og påføres etter gjeldene forskrifter. Tatt to turer etter service. Ingen lyd. Sesongen er jo straks over uansett, så bare få av olja og på RnR igjen før di siste turene. Er vel sikkert min skyld uansett🙂
  13. I.o.m at lyden kom kun ved sykling, ikke ved "sveiving" på stativet hjemme, og ikke lyd hele tiden. Fikk omsider levert til service, med forklaring, henter etter jobb i morgen og tar en god sveip gjennom Marka på vei hjem, så får vi se.
×
×
  • Opprett ny...