Gå til innhold

mmm

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mmm sine prestasjoner

Debutant

Debutant (1/14)

  • Første Innlegg
  • Trådstarter

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. ...men det er jo mulighet for å legge inn ny track som "skjult" eller "hemmelig" i Trailguide (altså basert på gpx-fil)...men dette er kanskje da ikke tenkt å bli brukt slik jeg tenker det? Altså til egne tracks, inntil en viss kvalitetssikring er på plass og den kan publiseres, til nytte for andre...
  2. Men...dersom man ønsker å tracke sine egne turer...og legge "sporet" inn i trailguide vha GPX-filer... => HVordan gjøres det enklest? For det er vel ikke mulig å tracke og lagre spor direkte i Trailguide.no? - Da er man vel nødt til å bruke en annen app...men hvilken er best og enklest å bruke? Noen forslag?
  3. Helt korrekt - dette var gode tips. Takk så mye!
  4. Takker så veldig! Dette MTB-map er jo helt super-bra...er det slik at man trenger en Garmin-enhet for å laste ned og bruke disse rutene i sanntid (på et kart på en "skjerm")...eller er det også mulighet for å bruke disse i en app på en vanlig mobiltlf?
  5. En landeveismann er på vei mot stisykling....og i den forbindelsen også på jakt etter gode turforslag og ruter. Ved nærmere søk på nettet finner jeg nesten kun abonnements-baserte løsninger...og lurer på om dette er riktig? => FInnes det ingen gode og gratis oversikter (gjerne kartbaserte) over turforslag til sti-/terrengsykling? Og dersom ja: Hvilke(n) er best...?
×
×
  • Opprett ny...