Gå til innhold

Jon1981

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Jon1981 sine prestasjoner

Debutant

Debutant (1/14)

  • Konstruktiv
  • Første Innlegg
  • Trådstarter

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg er helt sjokkert. Bassert på e-post korrespondansen fraskriver de seg alt ansvar og har gitt meg tre grunner til at garantien ikke gjelder: Slitasje: Bikster.no hevder at problemet med kranken skyldes normalt slitasje og derfor ikke dekkes av garantien. De mener at slitasjedeler slites raskere og ikke tåler like mye belastning eller slitasje som dyrere komponenter. Sykkelens prisklasse: De påpeker at sykkelen er i en lavere prisklasse og har enklere vevlager, noe som betyr at komponentene ikke er designet for å tåle like mye belastning og slitasje som dyrere alternativer. Manglende service og smøring: Bikster.no bemerker at sykkelen måtte ha vært på service og blitt smurt for å opprettholde garantien. De antyder at mangel på service kan være en årsak til problemet med kranken. De sier basically at sykkelen ikke tåler at man tråkker på pedalene. Det er som om man skulle kjøpt en ny bil og ikke skulle kunne tråkke på gasspedalen. Skal man liksom sende sykkelen rett på service etter at man har mottatt den? Det virker helt urimelig.
  2. Men hvis de har norsk domene og selger i Norge, må de ikke forholde seg til den norske forbrukerkjøpsloven? Legger ved en video her, så du selv kan høre. img_0.mp4
  3. Hei, jeg har et problem med en sykkel kjøpt på Bikster.no, og håper noen her kan gi meg råd. Jeg kjøpte sykkelen for ca. 2 måneder siden og har kun brukt den til pendling i fint vær. Sykkelen står alltid parkert inne, både på jobb og hjemme. Plutselig begynte kranken å lage en merkelig lyd når jeg sykler. Bikster.no ba meg sende en video av lyden og svarte at problemet skyldtes "wear & tear" og at garantien derfor ikke gjelder. Jeg tok sykkelen med til et verksted, og mekanikeren der sa at han aldri hadde sett de delene som var brukt i kranken før, og at det skyldes bruk av billige deler fra Kina. Bikster.no nekter fortsatt å ta ansvar og står fast på at dette er vanlig slitasje. Jeg har ikke spesielt god peiling på sykler, men det virker ikke normalt at en ny sykkel skal få slike problemer etter bare to måneders bruk. Lyden høres ut som en skrapelyd, som om en kule i kulelageret har gått i stykker. Jeg lurer på hva som er rimelig å forvente når man kjøper en ny sykkel. Er det vanlig at en sykkel må på verksted etter så kort tid, og hva bør jeg gjøre videre i denne situasjonen? På forhånd takk.
×
×
  • Opprett ny...