Gå til innhold

Psti1

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Psti1 sine prestasjoner

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

  • En Måned Gjennomført
  • Konstruktiv
  • Trådstarter
  • Første Uke Gjennomført
  • Dedikert

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg vokser ikke (enda), men frister veldig. Spesielt Silca sitt system med strip chips osv. for å gjøre det lettvint. Nå ser det ut som flere går vekk fra PTFE til fordel for tungsten disulfide, men spørsmålet er om det er noe bedre. Mulig jeg overdriver dette, og forstå meg rett, jeg ønsker at det skal være helt trygt osv., men høres ut som kun er tilsynelatende trygt enn så lenge. Altså, mangel på studier som viser at det gir senskader, derfor er det per dags dato trygt til det motsatte er bevist. Igjen, mulig jeg overdriver og sånn jeg forstår det er det et betydelig bedre alternativ enn PTFE. Jeg ønsker bare å være trygg på det jeg bruker👍
  2. Silca skryter av at de har nanopartikler av tungsten disulfide i voksen sin. Hvis partiklene er veldig små, vil de også bli med i dampen? Isåfall er det ikke bra for lungene.
  3. Its probably even more because you have to pay for taxes as well. But I have contacted bikeshop.no regarding this, as they are selling most other Effetto Mariposa products except Flower Power Wax. They are considering adding it to the inventory in next batch. So hopefully we’ll see the Flower Power Wax in bikeshop soon.
  4. Vurderer å gå over til voks, da det høres digg å slippe degreaser for å få av skitten olje. Silca sitt wax system høres også veldig enkelt og praktisk ut. Blir derimot litt skeptisk til additivene som er tilsatt mange vokser. Istedet for å bruke PTFE og andre lignende stoffer bruker flere tungsten disulfide/wolframdioksid. Er dette egentlig noe bedre? Vet man noe om langtidseffektene av dette? Zerofrictioncycling sier at dette kan være farlig i pulverform, men da det er i voks/flytende er det trygt. Stoler folk på dette? Vokser dere innendørs eller gjør dere dette ute eller andre steder med god ventilasjon for å være sikre på at man ikke blir påvirket av en evt. damp under vokseprosessen?
  5. Hei! Er det noen som vet hvor man kan få tak i dette i Norge? Bikeshop har mange produkter fra Effetto Mariposa, men voksen mangler de dessverre.
  6. Bruker tomme syltetøysglass og tar vare på restene. Gjenbruker produktet når alt av grums legger seg nederst i glasset. Frister mest å levere det inn på avfallsstasjonen og kjøpe noe annet som man slipper å være så bekymret for.
  7. Jeg tenker på miljøet og hagen min, og har derfor lurt på om det var så klokt å gå til innkjøp av Morgan Blue Chain Cleaner (ikke «bio»-utgave). Har ikke største hageflekken, men kjipt hvis den blir kontaminert med diverse kjipe produkter. Bruker kjedevasker og har faktisk lagt papp under for at det ikke skal dryppe for mye av produktet i gresset mens jeg holder på. Men på ett eller annet tidspunkt må man skylle av det og da havner det jo i gresset, hvertfall det som er igjen av det. Har noen erfaring med degreasere som skader, feks gressplen, og er det bedre med bionedbrytbare utgaver?
×
×
  • Opprett ny...