Gå til innhold

Målly

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Målly sine prestasjoner

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

  • Første Uke Gjennomført
  • Første Innlegg
  • Trådstarter

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan Gekko Firm AMT være et alternativ? Der er minste størrelse 15?
  2. Tusen takk for svar 🙂 Vil den kunne brukes med mindre hjul, eller finnes det et alternativ til en person på rett under 160 cm?
  3. Hei 🙂 Vi er på utkikk etter fulldempet sykkel til vår 11-åring, og har kommet over denne. Er det noen som har en tanke om denne? Er det et ok kjøp? Evt finnes det et bedre alternativ til rundt samme sum?
  4. Det er sykling i lagde løyper i terrenget (vet ikke hva det heter 🙈). Foreløpig er det enkle hopp og små dropp, men læringskurven er stor 😊
  5. Disse som du linker til har vi også sett på 😊 Jeg og gubben har diskutert om det er nødvendig med avtagbar beskyttelse siden de har vanlige hjelmer. Er det slik at det har vært tidligere tråder på dette, og at mange mener det er unødvendig med avtagbar beskyttelse når de har vanlige hjelm? Ser at de er veldig utleita på hjelmer, og har få størrelser igjen. Kan det lønne seg å vente til våren med å kjøpe?
  6. Tusen takk for svar 😊 Har den avtagbar kjevebeskyttelse?
  7. Hei 😊 Trenger råd og veiledning på sykkelhjelm til 8- og 10-åring som ønsker å sykle i løyper i terreng. De har nettopp startet, men elsker å sykle og vil mest sannsynlig fortsette med dette 😊 Hva anbefales av hjelmer? De har allerede sweet protection hjelm med mips, men slik vi har forstått det anbefales det å bruke hjelm med kjevebeskyttelse. Blir veldig takknemmelig for hjelp, og gjerne med link 😊
×
×
  • Opprett ny...