Gå til innhold

Ebj

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Ebj sine prestasjoner

Debutant

Debutant (1/14)

  • Første Innlegg
  • Trådstarter

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Slik jeg forstod det fikk han ikke lov av laget å bytte ut deler, litt derfor vi bestemte oss for en egen. den er grei, da skal jeg ta en titt på Spinn osv hva dem har som er litt rimeligere. Takk for svar og hjelp!😊
  2. Skal ta han med innom Spinn og se om den gjene kan være noe. han er rundt 178 høy men veldig kort overkropp og lange ben. Antar han fortsatt går under M da. skal ærlig innrømme jeg har veldig lite erfaring med merker på sykler og hva som er bra eller ikke😅 Takk for god hjelp!
  3. Hørtes veldig ut som han ja. Var ikke helt klar over han selv hadde laget et innlegg. Nå er ikke han den beste til å ordlegge seg og oppfattes gjerne som kritikk mot klubben han får låne sykkel av, men det var nok ikke ment slikt. Slik jeg har forstått det har han lyst til å drive med kompetitiv sykling, men ikke på et proff nivå. Han trives veldig godt på sykkelen og er ute å trener minimum 4-5 ganger i uken. Sykkelen han har er absolutt en helt innafor sykkel, men har forstått han sliter litt med å holde følge. Om det er pga lette gir eller fysiske årsaker er jeg uvisst om. Tror det hadde vært kjekt med egen sykkel uansett da han da kan mekke og fikse på den uten bekymringer.
  4. Ja må ærlig si jeg selv ble overrasket over priser på landeveissykler, mener vel en forskjell på hva som er nødvendig og hva som er «overkill» regner jeg med. Han bor i Stavanger så regner med det er et par her. Så langt jeg vet er Spinn i Sandnes den eneste butikken her i området. Helt enig med at det absolutt er en fordel med en lokal forhandler man da kan forholde seg til, spesielt mtp min uflaks med feil og mangler😅
  5. Hei! Har en yngre bror på 17 år som driver med sykkling. Han startet for litt under et år siden og har siden det lånt sykkel av klubben. Han har begynt å ta dette nokså seriøst og virker som om det er noe han vil fortsette me. Jeg har planer om å kjøpe han en egen sykkel men har veldig lite peiling på sykkel på dette nivået, spesielt ikke når det kommer til gruppesett etc. Har sett litt på Canyon Ultimate og Ridley Falcn RS men da jeg har lite erfaring og kunnskap tenkte jeg det svart smart å forhøre meg før jeg gikk for noe. Håpet å få en god sykkel til under 80.000 om mulig. litt usikker på hvilke typer distanser han driver med men regner med en alrounder er det beste valget for hans bruk og nivå. Noen forslag om hvilke sykler/gruppesett som vil passe han?
×
×
  • Opprett ny...