Gå til innhold

WattIsLove

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

WattIsLove sine prestasjoner

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

  • Første Innlegg
  • En Måned Gjennomført
  • Første Uke Gjennomført
  • Dedikert
  • Konstruktiv

Nylige merker

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Diamant AR1: Billig pendlersykkel som jeg også bruker på grus-turer, her satt opp for føstnevnte. Krydret med noen kina-deler for moroskyld. I en annen tråd kom jeg i uhell for å lyge på den et Tiagra drivverk, men 9x-Sora har vært helt greit i alt foruten om særtilfeller.
  2. Min inngang til landevei er en 2009 Caad9. Jeg har også en flatbar Diamant AR1 som jobbsykkel/Weekend grussykkel, og liker sistnevnte mye bedre pga dekk-klaring og skivebremser, men også på grunn av mer komfortabel sittestilling. Tiagra på Diamantsykkelen oppleves ikke noe dårligere enn det mye eldre 105-systemet, og jeg har måtte byttet og styrt mye mer med girene (og andre deler) til landeveissykkelen tross langt færre km tilbakelagt. Cannondalen er en fin sykkel, men kanskje best egnet på ei rulle nå. Jeg vil råde deg å leter etter noe mer moderne.
  3. Jeg sykla grusen ned igjen. 😅 For nå holder jeg meg til grønt og blått på MTBmap.no. Selv da er det elementer jeg ikke fatter åssen jeg skal komme meg over uten å ødelegge både sykkelen og meg selv. Må bygge noen ferdigheter først. Sykkelen er definitivt kapabel til mer enn meg, og sånn vil det nok være lenge. 🥸
  4. Takk for alle svar! Etter litt befaring av terrenget rundt Storlien kom jeg frem til om jeg setter utfor på de stiene med null ferdigheter og uten heldekkende hjelm og rustning vil det være klassifisert som selvmordsforsøk med tvunget psykisk helsevern som følge. Jeg tenkte jeg kunne legge til 10 løk til budsjettet og vinglet lenge mellom en Lux Trail eller Neuron når de var på salg fra Canyon, men fikk meg ikke til å kjøpe hverken pga overnevnte, pluss pris på evt rustning, full face hjelm og rullestoltilpasset hjem. Likevel, sykkel ble det: Orbea Laufey H-LTD, brukt. Godt under opprinnelig budsjett og mer likt det jeg tenkte meg i utgangspunktet. Etter en prøvetur i Estenstadmarka er jeg godt fornøyd med hva slags turer jeg kan få utav denne.
  5. Hei! Jeg har ikke peiling på terrengsykling, men kunne tenkt meg en sykkel egnet til trening/turer rundt Storlien i Sverige, i Estenstadmarka og på den siden av Trondheim. I min uvitenhet tror jeg det er en hard tail XC-sykkel jeg ønsker, men jeg vet ikke om terrenget er mer egnet for en grovere type sykkel, eller om jeg bør revurdere full demping. Henvender meg til dere for innspill. Budsjett på 25000 om det betyr noe.
×
×
  • Opprett ny...