Gå til innhold

RekkeViddeWestvig

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

RekkeViddeWestvig vant dagen sist 1. august

RekkeViddeWestvig hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

RekkeViddeWestvig sine prestasjoner

Aspirant

Aspirant (3/14)

  • Første Uke Gjennomført
  • Superstjerne Sjeldent
  • Konstruktiv
  • Første Innlegg

Nylige merker

28

Nettsamfunnsomdømme

  1. 😉 Vi får se. Fin min del stod det ikke på lungekapasitet eller tråkkstyrke.. men bits and pieces jeg kan gjøre noe med.. jeg hang godt med ei stund til jeg begynte å gjøre feil etter cp2.. var ganske kokt og ble nekta vann av en dust bar eier som hatet syklister. Han ville ikke la meg betale for vann en gang og sendte med ut på veien med tomme flasker. Jeg sløste også mye tid i pauser og så var det Montenegro hvor jeg til slutt stod i midten av gokk med superlim og gaffa som siste mulige fiks på forslangen.. heldigvis funka det.. for der var man altså så langt unna folk som man kan komme 😅 Så mange små følgefeil og så handa som virkelig tok kvelden. Med litt justeringer.. kem veit 🙂 Syns formatet er kult! (og ja, det var meg du møtte i fjor. Jeg var frivillig i Thessaloniki for å få litt følelse med arrangementet) 😉
  2. jeg har compact 50/34 og 11-32. Bytter 11-32 om jeg skal finne på noe lignende igjen. Maaaange alvorlig bratte asfaltveier hvor man frusta litt over å ikke kunne spinne opp.
  3. Nope.. men med justeringer tror jeg kanskje, kanskje, kanskje at det kan gå.. 😉
  4. btw.. Skal ikke sykle i Montenegro igjen 😅
  5. Hey sveis karer og takk for følget. Hyggelig lesing 🙂 Spørsmål jeg har fått: Dekkvalg: Contin. grand prix 4seasons 32mm. Kunne gått et hakk bredere, men hadde fortsatt punktert.. noe av det underlaget jeg har kjørt på har vært enduro stisykler verdig. Mye stor pukk og lange tekniske nedkjøringer i kraftig hellning. Surr med ruta: Komoot hopper av og til når man lager ruter. Jeg oppdaget ved et par anledninger at noe definitivt ikke stemte med hva jeg hadde tenkt og snudde. Det ble spesielt mye knot etter cp2. Da hadde vi kokt i 35grader sol uten mulighet for å fylle på vann eller i 6timer.. jeg kjørte med 2l flasker på sykkelen, 1l platipus flaske i sekk + 1 liter kjøpt vannflaske. Sittesår: Fiksa på dag to med å klippe ut padbiter fra en annen shorts. Det har gjort at sårene har grodd mens jeg har sykla. Det er jeg happy med. Ikke så happy med design på setet. Det blir bytta. Jeg har måttet fi meg fordi venstre hand har hovna opp og stivna etter MYE henging på bremser i bukken. Jeg jar også slitt igjennom 4 par med ekstra cleats 😅 Fornøyd med å ha kommet til Kosovo i det tempoet jeg gjorde. Tar læring og tenker «for et eventyr»
×
×
  • Opprett ny...