Gå til innhold

BobVance

Medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BobVance sine prestasjoner

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

  • Bidragsyter
  • En Måned Gjennomført
  • Konstruktiv
  • Trådstarter
  • Første Uke Gjennomført

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tips! Da prøver jeg å gå litt ned. Kanskje rundt 20 foran og 22/23 bak - eller noe rundt der. Det virker til å bli ganske vått ja, i alle fall mellom de ulike toppene (der det kanskje rekker å tørke opp litt ila dagen).
  2. Slange ja😅 Ser rangen går fra 25-50, men trenger ikke bry seg alt for mye om det? Tenkte kanskje 24-25, selv om det er litt hardere enn det jeg tidligere har syklet på. Men mulig det blir litt for hardt.
  3. Hva slags lufttrykk kjører man på med 29x2.35 Fast Trak T7 Grid (slage) for en rytter på 70+12? (står min 25?). Ønsker gjerne ikke snakebite😅
  4. Takk for input om hvordan andre har det og gjør det! Her ble det forkjølelse og som har vedvart en uke nå og formen har vært sånn at trening har utgått (men ikke feber). Fire dager igjen til ritt. Fortsatt litt slapp, men snørr og hoste er snart borte. Hadde andre økt i dag, og det kjentes ok ut, men ser puls ligger 10-20 slag over normalen (kanskje normalt på tampen/etter en forkjølelse?) Den gode nyheten er jo at bein ikke er stive lenger... Uansett, hvordan selve formen blir under rittet er jo et annet spørsmål.. håper bare det ikke blir DNS.
  5. Har tidligere kjørt løyper lokalt som går på kryss og tvers, og det har fungert fint med Edge 540. Utfordringa har vært at der man tidligere har kjørt kan det se ut som er det anbefalte sporet, men da hjelper det å ha et oppsett der man ser kart + retningsbesbeskrivelser (f.eks. ta til venstre på sti om 350m...). Er det andre grunner til at man bør dele opp løypa?
  6. Noen som kan gi en pekepinn på vanskelighetsgraden og hvor teknisk de ulike toppene er? Hitfjell og Reinsfjell er vel av de enklere? Eller varierer det alt ettersom hvilke stier og retninger som blir brukt?
  7. Satte på Fast Trak t7 grid, og de kjentes veldig bra ut, men de var et mareritt å få på sammenlignet med tidligere dekk (kjører med slange, ikke tubeless). Krysser fingre og det meste for at jeg unngår punktering (får ha med litt såpe i sekken). Burde vel satt opp tubeless, men tror ikke jeg begynner med det nå. På Facebook, under historie, så står det nå at det er 2 dager til lansering av løypa (altså torsdag).
  8. Hei! I podcasten Skikkubben snakket Anders Aukland varmt om hvordan man best oppnår formtopp før lange skirenn. Kort fortalt gikk det ut på å øke volumet f.o.m. 3 uker før konkurranse, for deretter å redusere volumet siste uka (om jeg husker riktig). Ikke noe banebrytende, men det var veldig fokus på volum fremfor intensitet og at volumet kunne økes ganske mye opp mot normalt (opp mot dobbelt). Jeg skal snart sykle et lengre sykkelritt og forsøker meg litt på det samme. Her er problemet: intervaller på sti og mer langturer enn vanlig gjør at jeg er konstant støl/stiv. Kjenner det både når jeg sykler, går trapper o.l. Formen og feelingen ellers er bra. Det går ikke nevneverdig ut over kvaliteten på hardøktene, men jeg er usikker om dette er normalt i en slik fase, eller om det samlet kjøres for hardt. Mulig jeg har vært for dårlig på å skille mellom hardt og rolig, da "rolige" turer på sti er vanskelig å få til. Men når låran først har pakka seg, bør man roe ned, eller kjøre på til det gjenstår 8-10 dager for å så slippe opp? Innspill mottas med stor takk! (Bakgrunn: syklet i mange år, og ligger normalt på 3-5 timer i uka (mye kort og hardt). Ligger nå på 7-8t i uka 3 uker før ritt).
  9. Ja, det går vel uansett ganske raskt å fylle på, så er vel ikke mye man taper på det. 0.75 i sekken + ei flaske på sykkelen høres ut som.et greit utgangspunkt. Dere med Fast Trak t7: er det control eller grid dere bruker? (blir vel et spørsmål om vekt vs. ppunkteringsfaserm.m). Så det var nevt i en review av specialized dekk: "The GRID casing is quite heavy though, which means it’s better suited to training and everyday trail riding rather than XC racing".
  10. Takk for innspill om dekk og øvrig! Skal sjekke ut Fast Trak T7. Havner nok fort i handlevogna. Er det forresten vanlig å ta seg tid til å fylle på flaske på matstasjonene? Skjønner jo at man må få vann/sportsdrikke fra et sted, men ser for meg at det er lett å miste gruppa man sitter i.
  11. Hei! Førstegangsreisende på Ultra'n. Har deltatt på vanlig Birk mange ganger og har lyst å prøve noe nytt. Mye diskusjoner på terrengsykkel-forum som nå vel er borte. For egendel er det mange spørsmål som surrer rundt: Dekkvalg? (Vittoria Barzo et trygt valg om man ikke er budsjett til å kjøpe inn flere værspesifikke dekk?). Hva spiser man når man bruker kanskje 7t og ikke 3.20? Hvordan få med seg nok drikke?(camelbak; hvor mye er for mye mtp vekt? Langing? Refill?). Hva tenker folk rundt den nylig lanserte teaseren på løypa? Mest teknisk i starten; hvor hardt tør folk åpne? Omvei på slutten? (trodde mange ikke likte det?). Langturer på teknisk sti som gjelder som spesifikk trening nå i august? Kjør debatt!:)
×
×
  • Opprett ny...