Gå til innhold

mbergan

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mbergan sine prestasjoner

Debutant

Debutant (1/14)

  • En Måned Gjennomført
  • Første Uke Gjennomført
  • Første Innlegg
  • Trådstarter

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tips. Fant ut at Trysil skishop leier ut Scott Spark 970 som er nevnt over. De holder til inntil Gullia så skal oppover å leie en til neste helg for å teste en fulldemper med kort vandring. Er ikke helt solgt på fulldemper merker jeg.
  2. Jeg har leid på hotellet og nå har dem GT Force fulldempere (https://www.foss-sport.no/gt/183105/gt-force-sport-stisykkel-fulldempet-stisykkel). Som er av det grovere slaget med 150/160mm vandring slik jeg skjønner det. Men får man noe igjen for en fulldemper når det er knapt en stein i alle løpyene i Trysil? Alt er jo i praksis preppa grusløyper. Opplever at de gangene jeg har leid fulldemper og forsøkt over en steinrøys så flyter det jo bare over på en helt annen måte enn en hardtail selvføgelig. Finnes det noen hardtailer i 120-140mm klassen som kan være aktuelle? Ser jo at en fulldemper fort er 15kg i prisklassen jeg ser etter og det må jo bli veldig tungt oppover? Kontra en hardtail på 11kg for eksempel?
  3. Søker råd for innkjøp av ny sykkel dediktert til bruk i Trysil. Bakgrunnen er at vi har hytte nederst i Fageråsen. Har også skipass som gir fri tilgang til sykkelheisen på sommeren. Med nybygd sykkelbod så kommer sykkelen til å stå i Trysil hele året. Stort sett så har jeg hittil syklet mest i Gullia og noe heisbasert når jeg har hatt muligheten. Blir også noen runder ut fra hytta som medfører opp bakken Brynbekken før jeg ender på fjellflyten. Har en Canyon 29" HT av eldre model som jeg har syklet på hittil. Har også leid fulldemper endel dager når jeg har sykle hele dager uten barna. Hver gang jeg har leid fulldemper så synes jeg at det har stort sett blitt tungt oppover i Gullia. Den har kommet mer til rette når man kjørt heisbasert og vekten i praksis ikke har noen betydning. Jeg har foreløpig konkludert med at jeg ønsker å kjøpe en ny hardtail da det fungerer bedre oppover både i Gullia og rett ut fra hytta. Med en dropper post så tror jeg også at det skal bli greit å sykle heisbasert også? Blir en hardtail med 100mm vandring for lite til den bruken? Har sett endel på Canyon Exceed CF 6 (22k på tilbud) og Orbea Alma M11 AXS (tilbud til 30k for fjorårsmodell). Er det bedre å kjøpe en hardtail med lengere vandring? 120mm-130mm? Hva finnes i såfall av alternativer? Overtal meg også gjerne til å kjøpe en fulldemper hvis det er en bedre løsning, men foreløpig så synes jeg at det blir mye vekt oppover.
×
×
  • Opprett ny...