Gå til innhold

Nattmannen

Medlem
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Nattmannen sine prestasjoner

Aspirant

Aspirant (3/14)

  • Trådstarter
  • En Måned Gjennomført
  • Bidragsyter
  • Konstruktiv
  • Første Uke Gjennomført

Nylige merker

38

Nettsamfunnsomdømme

  1. Slår ett slag for ei nyere norsk plate, med ett band som har gjort ett lite comeback etter å ha vært stille i noen år. Khold- Du dømmes til død plata. Det er en stund siden jeg har kjent på at musikk gjør noe med meg. Denne plata her, nesten hypnotiserer meg. Mister litt fokus, og forsvinner litt inn i den. To av mine interesser møtes på denne plata. Blackmetal og henrettelser. Legger ved Heks(du dømmes til død) Heks (du dømmes til død)
  2. Og, den inrømmelsen han kommer med opp Zombie hill. "Det bor noe i meg" Den er sterk. Å gå fra å alltid tvile på seg selv, til å mene at det bor noe i seg. En sterk serie, som viser mye av det menneskelige sinnet, og hvordan det tar bolig i kroppen din med negative tanker. Kudos til Harm.
  3. Det aller viktigste er å venne beina til løping. Ikke gønne på med intervaller første uken. Progressiv økning på belastning på løpeøktene i fht. intensitet og lengde. Ellers så lukter det skader lang vei. Og, når tiden er inne for intervaller, så blir vel 10x1000 litt for lang økt for 10k trening. Men, det viktigste er nok økta, ikke hva som gjennomføres egentlig. To økter på beina, da ville jeg kjørt intervaller, hvor den ene dagen har en lengre oppvarming og en lengre nedvarming, så får du også inn mengde. 10x400m 20x1min Fartslek 1000-900-800-700-600-500-400-300-200-100 Progressiv økt.
  4. Jeg hadde 100/100 demping. Så vant med det. Tenker meg nok rundt 140 ja. Kun til lek i skogen/fjellet og kanskje noen bygde elementer. Kan jo leke i en rundbane, uten å kjøre fort. Men, mest på lokale blåstier og omegn. Kjenner på lyst til å sykle, men vet jo ikke om dette er noe jeg egentelig er ferdig med heller. Så vurderer noe rimelig også. Mye gode salg om dagen https://www.sykkeloutlet.no/products/orbea-occam-sl-h30-46-rabatt-stort-salg?variant=47675349074153
  5. Rittinteressen er borte, solgt unna rittsykler og kikker etter en sykkel til å leke i skogen og fjellet med. Gjerne også på lagde løyper som f.eks Trysil. Terreng Fulldemper som kan lekes med i skogen, samtidig som kan brukes på litt grus imellom eller for å komme til stipartier. Hvis det plutselig skulle bli lyst til å sykle ritt, så en sykkel som kunne brukes på Ultrabirken f.eks 130 demping ish foran og bak? Eller trenger jeg ikke så mye bak AXS hadde vært kult, men ingen nødvendighet Dropperpost Plass til relevante dekk etter underlag. Carbon eller Alu Budsjett 30.0000 Grus Gravel Komfortabel sittestilling 1x, hvor stor foran, og hvor stor bak Carbon eller Alu Kan også brukes som landeveissykkel ved å ha to hjulsett Budsjett 20.000 Tar gjerne i mot tips, da dette er en ny verden for meg.
  6. Selger en Canyon world cup lux 7. Str small. Gi bud. Stages krankarm kan følge med ved tillegg i pris. Selges uten pedaler og flaskestativ. Satt opp slangeløst med dekkinnlegg. Ramme Canyon Lux WC CF Lett XC-ramme fulldempet karbonramme med VM-vinnende design-DNA fra flaggskipet Lux World Cup CFR. Akseldimensjon: 12x148 mm Materiale: Karbon Bakdemper FOX Float DPS Performance Elite Remote Dempergaffel FOX 32 Step-Cast Performance Elite Remote Akseldimensjon: 15x110 mm Gaffeldiameter: 32 mm Vandring: 100 mm Diameter på gaffelrør: 1 1/8" - 1,5" Bakgir Shimano DEORE XT M8100 Skifterlengde: Lang Vekt: 286 g Girhendel Shimano DEORE XT M8100 Vekt: 130 g Kassett Shimano Deore XT M8100 Antall tannhjul: 12 Størrelse: 10-51 12S Krank Shimano DEORE XT M8120 Antall krankdrev: 1 Kranklager Shimano Pressfit BB71 Kranklager-standard: PF 89,5/92 Vekt: 71 g Kjede Shimano CN-M8100 12s Skivebrems Shimano Deore XT M8100 Skivebrems Shimano XT M8110 Bremseskive Shimano DEORE XT MT800 Størrelse: 180 mm Vekt: 100 g Bremseskive Shimano DEORE XT MT800 Størrelse: 160 mm Vekt: 123 g Hjul Reynolds TR309c XC Akseldimensjon: 15x110 mm Rotorfeste: Center Lock Innvendig bredde: 30 mm Materiale i felg: Karbon Hjul Reynolds TR289c XC, S12 Akseldimensjon: 12x148 mm Rotorfeste: Center Lock Materiale i felg: Karbon Dekk Maxxis Ikon EXO MaxxSpeed foran Maxxis Rekon Race Bak Width: 2.35" Aksling Canyon Quixle Thru-aksel Akseldimensjon: 12x148 mm Styrestem Race Face Ride Diameter på gaffelrør: 1 1/8" - 1 1/4" Styre Race Face Ride Rise Klemmediameter: 31,8 mm Bredde: 740 mm Holke Ergon GA20 Sete Ergon SR10 Pro Sport Vekt: 250 g Setepinne RaceFace Ride Klemmediameter: 30,9 mm Materiale: Aluminium (AL) Vekt: 295 g Seteklemme Canyon G5
  7. Selvsagt skal vi være imponert over de med topp prestasjoner også. Poenget var at det koster ikke like mye for dem å fullføre, som det gjør for dem som kommer langt nede på lista. Alle som fullfører Norseman uansett tid, får en stjerne i boka mi. Jeg tror det er vanskelig å forestille seg hva dette koster fysisk og mentalt, uten å ha prøvd det. Alle har vært slitne og da vet man hva slags tanker som kommer. De tankene rekker man å tenke mange ganger på Norseman.
  8. Handler ikke om å bli hårsår på vegne av andre. Handler om å sette en standard som vi skal gi videre til våre barn. Jeg kjenner ikke Harm, Vasstrand eller noen av de andre offentlige personene, men min oppfattelse er at Harm fremstår som ekte og ærlig i denne dokumentaren.
  9. Funker det. Ganske mye kcal og næringstoffer i ganske lite format.
  10. Hva som er lett for min mage, er ikke lett for din mage. Må nok bare prøve deg frem. Jeg tåler det meste av geler. Eneste bivirkningen jeg får, er at jeg blir hard i magen.
  11. Og, om man går for koffeininntak i en konkuranse, må man også huske på å ta den tidlig nok. Koffein bruker litt tid før det har effekt. 45 min eller noe rundt der, mener jeg det ble sagt I det lange løp podcasten. Dumt å ta det helt mot slutten, da har man full effekt etter at man er kommet i mål. Og, man må også teste ut og vite om man responderer på koffein. Gel eller drikke med koffein, funker dårlig for meg, da jeg har paradoksal effekt av koffein og andre stimulantia.
  12. Jeg ble litt nysgjerrig og måtte se serien på VGTV. Har nå sett alle episodene som har kommet ut hittentil. Jeg har endret min holdning til hans deltagelse. Når man ser på hvor utfordrende dette er for Vegard Harm, fysisk og ikke minst psykisk, så er jeg imponert over at han blir med på dette. Å gå fra å ikke tørre å bytte om i en vanlig garderobe til å gjemme seg på dass for å bytte til svømmeklær, til å være i bassenget med triatlonlandslaget i Sierre Nevada. I Sierre Nevada er det bare topptrente folk med flate mager og stramme bryst. Og, at han faktisk koser seg sammen med disse topptrente menneskene. Vi må slutte å tenke at trening kun er fysisk trening, trening er også veldig mye psykisk. Både på godt og vondt. Vegard Harm er åpen om sine utfordringer, og han facer de med trening. Jeg er imponert, og heier på Vegard Harm. Som @Olechr sier, mer imponert av de som holder på i 8 timer enn de som er topptrente og holder på mye kortere tid. Og, til de som kommer med sleivspark om at man trodde man løpte en maraton på slutten der. Ta dere sammen. Dette er dustete og mobbete atferd. De som vinner Norseman imponerer meg ikke, de er topptrente og vet hva de møter. De som imponerer er de som sliter seg gjennom, og akkurat klarer cut off tider. Tenk hvor mye mentalt det koster for de å mobilisere for å komme igjennom. Tenker de også opplever større mestring enn de som vinner. Tenk på Birken i høytidsdagene, de som imponerer er de som ikke tar merket, men kommer i mål når området pakkes ned. La oss heie litt på de som ikke er topptrente, men heller på de som kjemper en kamp for å bli ett bedre menneske.
  13. Gå til en fysioterapeut, så kan de finne ut om det er noe muskulært f.eks som er feilen. Også kan man få øvelser som gjør at disse smertene forebygges. Og, hvis det er så vondt at tårene presset seg på, hadde jeg iallefall oppsøkt hjelp fra noen som vet hva de driver med. En fysio som har stor kunnskap om muskulatur og idrett.
×
×
  • Opprett ny...