Gå til innhold

Justinas

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Justinas sine prestasjoner

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

  • Første Uke Gjennomført
  • En Måned Gjennomført
  • Konstruktiv
  • Første Innlegg

Nylige merker

28

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei alle sammen! Det er en stund siden jeg har først hørte om en som satt rekorden på den strekning med følge bil. Prøvd å finne ruten han brukte, men uten lykke. For at det skal være "morsomt" offisiel forsøk på FKT bør kjøres på en og samme rute, som er lovlig å sykle, da blir det mer attraktivt, mener jeg. Men det er veldig gøy å se at den diskusjonen har startet og jeg støter det!
  2. Hei @ranie, var der i går og fikk teste ut stien med sykkel på ryggen, 90% av stien er helt innafor for å ha som en del, men den siste biten rett før man kommer inn på vei etter brua, er for krevende at alle deltakere kunne komme seg gjennom. Der er det bratt og høyt og glatt, med tanke på at noen skal komme med sykkel sko som har carbon såler og kan i verstefall falle ned.. så i mine øyer, det er mye farligere å sende folk på den, enn å la dem sykle veien hvor det ligger litt grus på to steder. Jeg møt mange gående og syklende på veien, verken en eller andre er tillatt. På toppen, som du har nevnt, finnes ingen skilter, enn så lenge, som sier at det er ikke lov å sykle eller å gå, men det er en webkamera eller lignende ved bommen, så dem kan sikkert følge med hva som skjer og hvis det plutselig blir mange syklister så dem kan komme ganske fort med et eller annet tiltak. Hvis det skulle vært siste gang jeg arrangerer dette, så kunne jeg sende folk ditt, men siden jeg vil drive å utvikle det videre, så synes jeg at det kan skape litt negativt omdømme om Bright Midnight. Jeg var uheldig og fikk punktering på bildekk, det gjorde at ting ble litt komplisert og rakk ikke å teste forbikjøring av den første tunnelen som går fra Åndalsnes. Har du noen gang syklet der? Kunne du eventuelt hjelpe meg for å finne det ut? @eriksvatntakk skal du ha b[de for den ene og den andre! Jeg hadde det veldig gøy i USA og kjempe glad at ting gikk som det gikk!
  3. WOW, takk skal dere ha! Det er jo helt utrolig å se hvor mye dere har vurdert og diskutert. Jeg skal ditt i morgen for å se hvilket type skilter er hengt opp og hva som er mulig. Samt sjekke en del av alternativer.
×
×
  • Opprett ny...