Gå til innhold

Dadakool

Medlem
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Dadakool sine prestasjoner

Aspirant

Aspirant (3/14)

  • Konstruktiv
  • Bidragsyter
  • En Måned Gjennomført
  • Første Uke Gjennomført
  • Første Innlegg

Nylige merker

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja bli dårlig veiledning fra min side, skulle fangt opp at det var ikke boost. Bra at du fikk bruke det på non boost sykkel.
  2. Kjøpte ny kjede fra biltema til barnesykkel project. Klart aldri å rense kjede bra nok med miljøvennlig produkter. Brente klosser med primus (med tang) utendørs noen ganger, betydelig mindre lyd men aldri helt borte. Etter kjede bli ordentlig renset, kjøpte ny klosser, renset skiver med blå sprit og lydene var borte.
  3. "At naturen dessverre lider under mange utbygginger, er ikke noe argument for å redusere beskyttelse av naturen under Motorferdselloven." Mistenker du har oversett kapittel om gevinst, eller sett forkortet version på sosial media. Sjekk 6:40-8:17, argument du skrivet finnes ikke i video. Skuffelse over report er innefor konstruktiv kritikk.
  4. Aldri oppleved noen negativ (bank på bordet) med 2.6, trives med fleste bredder. Kan forstår at noen er sensitiv til det. Lav kranklager er jeg sensitiv til, fordel finnes ikke for meg.
  5. Ville prøve meg på lettere dekk foran i år.Er i utgangspunkt mer åpen til bredde, men 2.6 var første valg. Magic Mary super ground er en "nyhet", men 2.4. Bike24 har de på lager i soft 27.5/29. Til slutt valgt jeg Conti Der Baron på bikeshop.no. Skulle være under et kilo, men min veied 1050 Grams. Jeg tenkte hvis jeg var ikke fornøyd med grep kunne byttes til bakhjul. Har vært veldig fornøyd på bløt forhold som nå, men ultrasoft og maxxgrip er mykere. Har litt angst å har en bakdekk så lett. Ikke "helt" enig med siste avsnitt til Supermann, men resten er jeg veldig enig, morsom å lese. Veldig lav fart på hjemmestier hos meg.
  6. https://www.kaniabikes.com/cat/index/sCategory/126 Jeg vår ut etter trailcraft altenativ noen år tilbake. Kania bruker 3 bolt fest du har på bilder, de sa det var normalt SRAM fest, har aldri brukte selv. Sikkert best å få råd from annet hvis du skal bestille chainring som passer dette. Spacers du linked ser riktig ut, men tror tykkelse kan variere. Har 2 på driveside og et på Non driveside på mitt normal Boost sykkel. Usikker på størrelse, tenkt som stem spacers greit å har forjkellig storrelser i tilfelle. Jeg kjøpt frog kranksett til slutt 3-400 kroner, og brukte square taper BB. Greit nok for lett sykling, men ikke optimalt for sti. Har kjøpt en del ting fra Ali, mest lykket.
  7. Når man kjøper kranklager, normalt å kommer med spacers. Kan hende du trenger spacers. Fordel med Merkevare, bruksanvisning til dette process.
  8. Ja vises 24mm, så det skal funker. Race Face Ride Cinch, er det crank du har? Vanlig retning er standard men jeg har Ingen erfaring med denne selv eller self extracting uverifisert tip fant på nett "Looks like self extracting. Put the pieces back in and the dust cover. Loosen inner Allen screw and it presses against cover."
  9. Må har 24mm crankset hvis ikke du skal bytte BB.
  10. Viktig med ny sykkel å strømme alt igjen etter a par tur, å bli kjent med hva må strømmes og hvor lett/hardt moment kreves på hvert del. Fulldemper kreves du er litt mer nøye med det. Fleste sykler har bruksanvising med info. Tenker jeg har same hjulsett som deg, måte strømme eiker på min. Biltema Eikenøkkel på 35kr fungert fint på meg, ikke dumt å bruke sykkelverksted på denne jobben heller. Jeg går mot strømmen og anbefale ikke slangeløst, syns fordeler er overdrivet på Norsk forhold. Tenker det er beste og komme ut mest mulig og tenker minst på utstyr. Alle shimano deler (bremser,Nav,drivetrain)på din sykkel varer lenge uten mye vedlikehold, untatt en krasje. Blåtind Blå sprit (Alchohol erstatning)bruke jeg mye, ettermontert sprayflaske.
  11. Dadakool

    Tanker om N=2

    Jeg mener overgang til brattere terregn er en farlig tid, and faren skal respekteres. Slack hardtail er på sist beste på bratt naturlig stier med relative lav fart, som finnes overalt i Norge. Jeg inkludere fjørå og video linked. Grov hardtail er veldig smart valg for mange. Har vært i område and tenkte det må være en av de hardest steder å trappe opp på ei trygge måte. Alt var minst 600MOH og rasfare overalt, hehe. Vakkert Sted
  12. Jeg er fersking i utholdnehets verden, har forsøket å bli mer kunnskapsrik siste år. Fleste dager tar jeg tur med stisykkel eller Skøyteski. Some jeg vet optimal trening kreves pulsmåler, intervaller 1-2 ganger i uke, ikke hver dag. Jeg driver ikke med optimal trening, men formen bli bra nok for meg, bare å komme ut. Som deg klarer ikke å holde L1-L2 på sti, men lår bli aldri støl hvis jeg ikke trekke hardt.20 minute eller 3-5 mil/5-6 timer gar fint på daglig tur. På skøyteski har jeg oppleved støl armer/albuer/magen, valgt å finne grensen uten å skade meg, hvile noen dager før turrenn. Armene var for utrent. Ikke alle har tid/talmodighet til lang kjedelig L1/2 tur. Hvis du har, jeg ville tenkt langsiktig til neste år og årene fremover.
  13. Ikke bruke armene til å sete ned dropper er an annen tips/tricks jeg bruker. Sete eller annet sted mellom ribbeina som ikke er vondt, og bøye meg i hatten. (not an instructor) On flat ground you should be able to release handlebars and stay balanced. If your falling forward or backward adjust accordingly. Too much weight forward is common cause of wrist pain.
  14. Vondt i albuer er mest sannsynlig fra styrketrening. Du ha rett med foteplager, riktig fottøy trengs. Jeg bruker stødig fjellsko sjølv, kan være mellom løsning for deg kansje? Har noen belastning skader sjølv fra styrketrening/gammelt idrettsdager, velge "soft" setup til daglig sakte kjøring. Tyngre dekk valg, Mindre luft i dekk, slå av compression i gaffel/shock, slow rebound. Bruke standard setup de relative få dager som krever mer.
×
×
  • Opprett ny...