Gå til innhold

Fru.Tipp

Medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fru.Tipp sine prestasjoner

Aspirant

Aspirant (3/14)

  • Bidragsyter
  • En Måned Gjennomført
  • Første Uke Gjennomført
  • Dedikert
  • Konstruktiv

Nylige merker

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har en USWE jeg hadde elsket å bruke om jeg var mann… mens jeg driver å vurderer hvilken jeg skal erstatte den med låner jeg husets joggevest. Funker helt ok, men får ikke mer i den enn jeg ville fått i rygglommene på jersey + vann.
  2. Sommeren er over, og snart er det sommer igjen! Jeg skal prøve å lure med meg resten av familien på sykkelferie neste år, og tenker Finnskogen passer godt. Med to voksne og to barn (13 og 9), er det noen som har god erfaring og tips? Vi liker å bade, grille, fiske og være øde, men kan godt være vi ønsker å ta inn på campingplass som base.
  3. Gubben (Edit: min gubbe) springer ultratrail og sier alltid at det eneste som duger utenfor grus er VJ (helst maxx). Beste grepet og tåler godt vann.
  4. Jeg er godt og rund over hoftene (skikkelig timeglass altså), og har ikke problemer med mine fra Siroko. Der bruker jeg til og med min vanlige størrelse. De har en kalkulator som anbefalte meg en størrelse mindre enn jeg bruker til vanlig, men glad jeg gikk opp fra anbefalingen. Ulempen er at de slutter på XL Nå med den nye fra VELOCIO var det verre, men det gikk.
  5. Jeg skal sjekke disse. De var ganske billige også. Jeg fikk i dag lang bib fra Velocio i posten. Den var skikkelig myk og jeg gleder meg til å teste den ut (den har bestått tissetest inne), MEN har umiddelbart noen punkter jeg kjenner på. - den er for tykk til å sykle med mellom 1 og 10 grader. Kanskje passe for italienere, men jeg holder kort/kort til ca 12 grader og går over til lang under det. Denne er så tykk at den ikke kommer i bruk før 2grader og regn. Kanskje 4 grader om det også blåser. - den er akkurat litt kort. Men, jeg er 169cm med like lange bein som min mann på 180cm. - lommene på låret er så stram i åpningen at jeg får pølselår😒 Men den passer godt i forhold til tallene de har oppgitt på nett og de har veldig godt utvalg i størrelser. To eller tre x-er i både stor og liten.
  6. Generelt i moteverden er det også litt slik altså. Jeg vet flere motemerker mener deres klær ikke ser fine ut på noen over 70kg, så da laget de dem ikke. Jeg vil tippe det er slik innen sykkelklær også. Problemet innen sykling er at det er OK om menn kommer med magen sin/musklene sine og kjøper dyre klær. Castello selger herreklær helt opp til XXXL og de er ikke videre små i størrelsen. Damer kan knapt ha mer enn C-cup oventil før man må opp en størrelse i forhold til resten av kroppen.
  7. Tusen takk for et langt innlegg med kjekt innhold! Jeg dro kortet i går kveld på en ulltrøye fra Devold og en Bob-thights fra Velocio. Må ha noe til høsten. Den store overraskelsen var at jeg kunne hente ulltrøyen i dag og den kom fra Litauen😳Bib-en kommer om noen dager. Jeg er spent på forskjellen fra det kitet jeg sykler med i dag (ja, har bare et) fra Siroko, som er et ganske billig merke, men har funket helt ok siden jeg ikke har måtte tisse på tur enda. Jeg liker kitet, og sokkene er gode. Ser mange nevner Castelli, men jeg er akkurat for tjukk for dem. De er litt små i størrelsene og jeg bruker XL😕 Tar gjerne i mot vintertips! Jeg drev med løping og lange turer frem til en skade stoppet meg så har endel i ull og slikt, men kjekt med sykkelspesifikke klær, spesielt ytterst.
  8. Kjekt å høre litt erfaring. Er så vanskelig å velge, dyre feilkjøp evt. Jeg har bare en bib (fra billigmerket Siroko) og den kjøpte jeg derifra kun fordi for jerseyen den matchet var så fin🙈(også trengte jeg en Bib altså). Jeg har en sykkeljakke fra Craft kjøpt på Finn.no så jeg skjønner hva du mener med at det ikke slites. Jeg brukte den mye i fjor vinter med ull under. Jeg har enormt mye treningstøy siden jeg jogget før så med noen få sykkelplagg har jeg klart meg. Før kommende høst/vinter skal jeg kjøpe inn litt mer. Jeg skal sjekke de forskjellige merkene du nevner😀
  9. Jeg sykler på hardtail og liker bedre en grusvei i skogen enn lange strekk på asfalt, selv om det blir en dem av det også. Velocio sine så gode ut. Vurderer å prøve en av dem med lange bein. Vi går jo inn i den sesongen med stormskritt.
  10. Tusen takk for tips! Jeg elsker ull 💛 Jeg skal testet ut en av de langermet. Har du erfaring med vesten?
  11. Med lengre turer kommer også behovet for stopp, også tissestopp. Noen som vet om bibs for damer med enkel åpning for tissestopp? Ellers tar jeg imot anbefalinger generelt på gode klær for damer som sykler. Det finnes det overraskende lite av…
  12. Jeg har bare syklet rett under ett år, men har i tillegg til det nevnte over hatt bruk for plasthansker og plaster🤷🏼‍♀️ For selv om mine rosa sokker gjerne kan bli fulle av kubæsj og gjørme vil jeg ikke ha olje og blod på dem.
  13. Etter å ha prøvd mye forskjellig endte jeg faktisk opp med en Raymon Hardray. Testet ut i dag og det er ikke sant at man ikke kan kjøpe livsglede. Endelig kan jeg sykle opp toppene jeg ikke klarer å gå til lengre.
  14. Fru.Tipp

    Solkrem

    Et lite tips, på tampen. Änglamark sin kommer også i 50 på rull, altså en deorantlignende boks du ruller over huden med. Fantastisk i bruk og tar liten plass enten det er i veska eller i lommen på ryggen.
  15. Ang grusvei. Litt begge deler. Traktorstier, lysløyper med utrent grusvei eller turstier i skogen. Sykler i dag på en skikkelig bysykkel: MoMAs Balance+. Motoren er egentlig nok for meg, jeg trenger egentlig bare støtte til det ødelagte beinet og sykkelens egenvekt. Den er også komfortabel nok, problemet er nok heller at jeg syntes den skrangler og rister så når det ikke er asfalt eller god grusvei under dekkene. Så litt på en Hardray 5.0 på Spinn, men vet ikke noe om sykkel så vet ikke om det er noe.
×
×
  • Opprett ny...