Gå til innhold

pantanini

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

pantanini sine prestasjoner

Debutant

Debutant (1/14)

  • Dedikert
  • En Måned Gjennomført
  • Første Uke Gjennomført
  • Første Innlegg
  • Trådstarter

Nylige merker

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Syklet tidligere rundt på en matt svart Canyon Endurace med mekanisk Ultegra og felgbrems. Nå er imidlertid drømmesykkelen i hus. Canyon Aeroad CF SLX 8 i fargen «Fast Lime», med Ultegra Di2, wattmåler og 62mm DT Swiss-hjul. Vill farge som nok gjør seg enda bedre i Nice/Cannes-området enn i Buskerud, så må vel melde flytting snart.
  2. Nydelig. Da er det bare å vente til den er tilgjengelig for bestilling, i slutten av juli. 🙂
  3. Var nok litt rask der. Ser den kommer montert med 25mm foran og 28mm bak, men da er det jo bare å skifte dekk foran. Litt sært å sende med 25mm foran og 28mm bak når klaringen er såpass bra. Er det noen logikk i det? Antar felgen takler bredere dekk enn 25mm? CF SLX 7 med 105 Di2 kommer på andre siden av sommeren, så får da komplett sykkel med alt jeg ønsker for ca 55k. Spørsmålet er da om det bare er å gå for den, evt. om det er andre alternativer i samme prisklasse man kan/bør se på.
  4. Heisann, Jeg er på jakt etter ny aerosykkel. Ønsker aeroramme, skivebremser, min. 50mm-felghøyde, eletroniske gir og wattmåler. Må ha 28mm-bredde på dekk. Canyon Aeroad oppfyller alt dette (med unntak av at fremdekk er maks 25mm, slik jeg forstår det). Den nye 105 Di2-modellen har pris 55k, så det er i utgangspunktet budsjettrammen. Ser også på «lokale» alternativer fra fysisk butikk i og rundt Drammen/Oslo. Ser Giant Propel Advanced 1 hos Bikeshop ligger til 50k, men mangler wattmåler. Med dette i tillegg er prisen om lag lik som Aeroad, men Gianten er vel fort litt tung i forhold, samt ikke like nice design. Unaas har en rimelig fet Orbea Orca Aero M30iLTD, men denne blir fort litt dyr da den kun har 35mm alufelger som standard, og mangler wattmåler, til 49k. Samtidig hadde denne blitt den klart råeste med riktige felger og wattmåler, samt custom design hos Orbea. Tanker/innspill? https://www.canyon.com/no-no/landeveissykler/aero-bikes/aeroad/cf-slx/aeroad-cf-slx-7-di2/3685.html?dwvar_3685_pv_rahmenfarbe=R081_P10 https://bikeshop.no/giant/2300039106/giant-propel-advanced-1-landeveissykkel-orion-nebula-str-m-l https://unaascycling.no/collections/landeveissykkel/products/orbea-orca-aero-m30iltd-2024?variant=46627600007450
×
×
  • Opprett ny...