Gå til innhold

PiotrFijas

Medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

PiotrFijas sine prestasjoner

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

  • En Måned Gjennomført
  • Første Uke Gjennomført
  • Dedikert
  • Konstruktiv
  • Første Innlegg

Nylige merker

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sørensen tryllet frem en six-pack bolter, så da var saken biff.
  2. Veldig generøst! Takk. Jeg hører av meg om Sørensen ikke har.
  3. Mange takker, jeg skal bort på Skullerud om et par timer og stikker innom Sørensen der
  4. Jeg trenger bolter til en 6-bolt, 180 mm bremseskive i dag, Oslo. Har beklageligvis hastverk, ikke tid til å vente på forsendelse fra nettbutikk. Må ikke være høy kvalitet. Hvor kan jeg få kjøpt dette i butikk? Har sykkelbutikker/verksteder slike inne? Fant veldig lite info om det på nett (sjekket disse på nett: anton sport, sørensen sykler, xxl, thansen, jula, pluss noen til). Takker for alle raske svar 🙂
  5. Brukt med noen riper, men fortsatt fin. Fant bakdemperen, men ikke festeskruene. Passer meg som er 183 cm. Flere bilder på Finn. Ønsker bud over 3000. https://www.finn.no/358443635
  6. Takk for gode beskrivelser og illustrasjon! Og mange gode forslag fra alle. Jeg tok det meste fra hverandre (tok ikke ut lagrene riktignok) og satte det sammen igjen, skrudde til og så var slarket tilnærmet borte. Mulig noe har ligget feil. Og mulig det løsner igjen etter kort tid, men jeg tar ikke den bekymringen på forskudd. God sykkelhelg!
  7. Jeg var nok litt uklar, men det var sånn ca det jeg gjorde 🙂 Altså løsnet alle tre skruene først (topp+2 til stem), presset hele stasen nedover, så strammet jeg toppskruen og til slutt stem-skruene. Pleier å funke, men ikke denne gangen. Det er satt i 3 spacere under stemmet, 2 tynne og 1 litt tykkere. Kan prøve å legge på enda en spacer for å se om toppskruen da får det hele i spenn. Jeg vet ikke hvordan styrelager monteres, men kan det feks bare plukkes ut og snus opp-ned, se om det virker?
  8. Hei, jeg har kjøpt en 1 år gammel rimelig White hardtail, som knapt har vært brukt av første eier. Veldig lite slitasje. Men det var slark i styrelageret så jeg strammet toppskruen og skruene til stemmet, ingen av dem var særlig løse. Men det er fortsatt litt slark etter strammingen. Hvorfor? Det kan da umulig være slitasje som forårsaker dette da sykkelen kanskje har rullet bare 10 km. Er det noe annet jeg kan gjøre for å fikse slarket? Det er denne sykkelen: (https://www.xxl.no/white-xc-290-pro-deore-1x11-23-terrengsykkel-hardtail-herre-svart/p/1194850_1_Style)
×
×
  • Opprett ny...