Gå til innhold

chriotte

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

chriotte sine prestasjoner

Debutant

Debutant (1/14)

  • En Måned Gjennomført
  • Første Innlegg
  • Første Uke Gjennomført
  • Dedikert
  • Trådstarter

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Snakker mest med meg selv i denne tråden, men for å avslutte det jeg startet: Endte opp med å bestille Pinarelloen. Jeg var på sykkeltilpasning i går for å bestemme konfigurasjon og rammestørrelse, og regner med at den er klar om en uke eller to. Hjulene er bestilt og på vei i posten. Nå trenger jeg bare noen nye pedaler og dekk, så er alt klart for å ta imot den nye sykkelen.
  2. Jeg har besøkt lokale butikker noen ganger de siste ukene for å se på de ulike modellene nevnt ovenfor. Bianchi-syklene ser bedre ut i virkeligheten enn på bilder, men de gir meg fortsatt en følelse av at noen har krasjet dem og limt sammen to deler. Selv om spesifikasjonene er gode, utelukker jeg denne modellen. Cervélo-syklene er kjempekule, mens Pinarelloene er elegante. De koster omtrent det samme med 105 Di2, og jeg foretrekker Pinarelloen, spesielt siden jeg også får inkludert bike fitting for å velge rammestørrelse og deler som passer meg. Nå er det hovedsakelig å velge farge, noe som nesten er like vanskelig som å velge sykkel. Jeg ser også litt rundt på andre sykler og har kommet over en Bianchi Sprint 2024. Den er halvparten av prisen til Pinarelloen og sikkert ikke på samme nivå, men jeg lurer på om noen har erfaring med denne modellen? Ingen butikker jeg har vært innom har den på utstilling, og jeg finner veldig lite info på nettet. Geometrisammenligninger av 2023-modellen viser at den er veldig lik min nåværende sykkel og Pinarello F5, men jeg finner ingen informasjon om vekt.
  3. Hei! Etter 12 år er det på tide å oppgradere fra min gamle Trek Madone 5.5 til noe nytt. Det er et hav av sykler å velge mellom, men jeg har snevret inn valget til tre modeller: Pinarello F5 105 Di2 Cervelo Soloist 105 Di2 Bianchi Specialissima Comp Ultegra Di2 Alle koster omtrent det samme, og alle trenger et nytt sett hjul (Bianchien kommer med OK karbonhjul, men jeg ønsker noe bedre). Designmessig er Pinarelloen en klar vinner, mens Bianchien er best utstyrt. Imidlertid har Bianchien pressfit bottom bracket, noe som har gitt meg mye trøbbel med min nåværende sykkel. Jeg er også usikker på om jeg liker den unike "knekken" på topprøret til Specialissimaen. Cerveloen ser bra ut teknisk med høyere karbongrad og er litt lettere, men jeg heller mot en italiensk sykkel. Er det noen som har syklet på alle tre, eller i det minste to av dem, og kan dele sine erfaringer?
×
×
  • Opprett ny...