Gå til innhold

Emil Unaas

Medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Emil Unaas sine prestasjoner

Aspirant

Aspirant (3/14)

  • Bidragsyter
  • Konstruktiv
  • En Måned Gjennomført
  • Dedikert
  • Første Uke Gjennomført

Nylige merker

44

Nettsamfunnsomdømme

  1. I mine øyne har NCF ikke forstått hvor pengene de bruker kommer fra, og klarte aldri forstå hva som skulle til for å holde på massene som dro inn pengene for 15 år siden. NCF har vel rett og slett hatt sinnsykt med flaks at UNO-X/Reiten har spyttet inn penger i klubber, ritt og i NCF de siste 10 årene? Så er det selvfølgelig ikke bra de nå har all makt, men hva er alternativet? Jeg kjenner ikke nok til hvordan NCF drives, men som utenforstående kan jeg ikke se noe så veldig mye positivt til de har tilført norsk sykling på mosjon- og elitenivå de siste årene, men at det positive skjer fra miljøer og sponsorer utenfor NCF-systemet. Så må noen veldig gjerne skolere meg og rette dette inntrykket om det er feil.
  2. Tror Hushovd vil ha vinnere, og resultatene etter han kom i gang med laget har vært formidable. Samtidig har han også måtte gjøre mye upopulære grep innad i laget for å spare penger. Kortsiktig tror jeg definitivt det gir resultater når rytterne får kvinen på strupen, men langsiktig er det kanskje ikke like godt.
  3. Vi har blitt kontaktet av en del kunder som har kjøpt både Orbea og Wilier fra Bikester, og både før og etter konkurs. Skal du kjøpe elsykkel vil jeg nærmeste hevde at du MÅ kjøpe via norsk forhandler. Med tanke på hvor mye styr el-sykler kan gi er det stor risiko å kjøpe det i fra utlandet. Heldigvis har som regel ikke merkene god nok kontroll på hvor varen er solgt, så vi har bare meldt det inn som reklamasjoner fra oss og fått nytt her. Men det er egentlig ikke helt etter regelboka. Så jeg tror eneste sjansen du har for å fikset dette er goodwill fra Shimano dessverre.
  4. Hei, Vi kommer ikke til å ha noe lavere priser på Orbea landeveisykler av 2024 årgang enn hva vi har nå, med mindre noe helt spesielt skjer. På modellen Orca Aero er det ganske tynt igjen, og Orbea Orca er helt lik i 2025 som dem har vært nå 2024 på utstyrsnivå og farger, så det er ikke noe behov for å selge ut det vi har igjen der rimeligere enn i dag.
  5. Syklet en del rundt Lago Maggiore og Como nå i sommer. Stikkord er mye bratt, men veldig fint. Dette f.eks var en morsom rute med mye klatring som er i nærheten og ikke for lang og med lite biler som jeg synes var veldig ålreit, og med fin utsikt over hele sjøen når du kommer opp i høyden. Halvveis på turen er den veldig artig ski- og hockeykafe i fjellet drevet av en gammel dame uten tenner som serverer god kaffe og mat i Piancavallo med fin utsikt mot alpene. https://maps.app.goo.gl/LK5VCiz3WzNb1G2j8 Generelt bør du unngå alle hovedveier rundt sjøene. Det er alltid trangt og alltid for mye biler, selv på ganske korte partier er min erfaring, men begrenser ofte en del rundturer seg ganske raskt.
  6. Vi har den på lager hvert fall i butikken vår i Oslo og i Trondheim. Så vi kan i hvert fall ha den klar når det måtte passe.
  7. Hei, Vi er ansvarlige som importør. Så om det er garantisaker så kan gjerne kunden ta kontakt med oss også. Men så vidt jeg vet kommer alle Orbea-sykler de selger fra oss 🙂 Vi selger nå Orbea-sykler til stadig flere forhandlere og butikker i Norge, og som mange andre importører har vi slitt med et for stort varelager i 23/24 sesongene ettersom Orbea og andre merker vi selger har hatt opp til 2 års forsinkelse. Så sykler som skulle vært levert i starten avi 2022 har kommet helt frem til nå. Ettersom vi helst vil selge det nyeste og råeste av sykler i butikkene våre har det vært helt topp for oss at de har kjøpt og solgt såpass mye som de gjør. Mvh Emil Unaas www.unaas.no
  8. Hei, Ansvaret ligger hos Bikester som har solgt varen, men Bikester som du kjøpt disse av i fjor er konkurs. Vi (Unaas) har solgt mye Vibe, og kan helt sikkert hjelpe deg her. Dessverre er Mahle-systemet ganske teknisk, og det er ofte at feilmeldingene man får i appen ikke stemmer. Så først og fremst må man prøve å oppdatere den via USB som du skriver og håpe det løser problemet. Hvis ikke må man sjekke kontaktene for å sjekke at alt sitter som det skal og er riktig isolert. Deretter sjekke motor og batteri. Ta kontakt med oss om du vil vi skal se på det. Mvh Emil Unaas www.unaas.no
  9. Både Wilier og Orbea som vi er importør av har forhørt seg med oss om hvorfor Uno-X kjører Dare og om det kunne vært mulighet for å sponse laget, men Uno-X har jo planer om få solgt mye Dare-sykler for å finansiere noe drift av laget så vidt jeg har skjønt. Men i mine øyne faller de stadig bakpå da utviklingen av Dare-sykler tilsynelatende går tregere enn andre større merker, men det kan være jeg tar feil der 🙂
  10. Nå har jeg ikke rukket å lese gjennom alle postene her, men jeg må ærlig si jeg ikke forstår svaret Kenneth har fått, og det er på ingen måte bra nok. Så jeg skal ta en kontakt med de for å forstå hvordan/hvorfor det er har blitt svart også på vegne av oss. Det er en smal sak for oss å levere en ny bolt til motoren, og jeg har også kontaktet Kenneth om adressen denne bolten skal sendes til. Ellers må jeg si vi er veldig fornøyd med hvordan Sykkeloutlet har solgt Orbea-sykler, og det har vært kjøpt inn sykler for +-20 millioner derfra nå de siste 12 månedene uten noen større problemer. Men om det viser seg at dette er et gjentagende problem med dårlig oppfølging på problemer lignende dette må vi selvfølgelig revurdere om det er noe poeng for oss å selge utgående modeller dit. For det blir bare at vi det går utover oss, og at vi må løse problemet direkte med kunden. Ellers kommer vi i løpet av kort tid til å legge ut hele delelageret vårt tilgjengelig på nettsidene våre så alle Orbea-kunder kan bestille dette rett fra vår nettside, og som gjør det raskere og enklere å få hjelp til å fikse små problemer uten å måtte vente på svar fra butikker på om de har, eller hvordan man kan få tak i delene 🙂 Mvh Emil Unaas Daglig leder Unaas Cycling
  11. Hei, Vi har snakket med Terrengsykkel.no om at de skulle teste en Orbea Rise i 2022, men jeg vet ikke hvorfor det aldri ble aktuelt den gang. Siden den gang har tilgangen på en del av toppmodellene vært såpass begrenset at vi veldig ofte ikke har hatt sykler disponible til testing, og derfor heller ikke purret opp tidligere snakk om testing av denne modellen. Det stemmer ellers som Lars-Erik skriver nå om 2025 Rise at vi først og fremst prioriterer å få levert ut sykler til kunder før vi har mulighet for å levere en sykkel til test. I mellomtiden begynner det ellers å komme mye tester ellers på nett om akkurat denne modellen. Så fort vi får litt bedre tilgang på disse så kommer vi til å kontakte Terrengsykkel for å få testet denne hos de også.
×
×
  • Opprett ny...